pijl

Belangrijke informatie bij inschrijving

Hiernaast vindt u het inschrijfformulier voor de Dag van de Muziek.

Belangrijk

Voor groepen geldt: Stem eerst goed af met de groep of er dringende reden is om op een bepaald tijdstip niet op te treden en kijk wie er nog in andere groepen zit. Vul daarna pas het formulier in. Het is lastig om achteraf nog wijzigingen door te voeren gezien het grote aantal deelnemers.

Vult u het formulier volledig in! 

 

Voorkeur opgeven locaties

Geef aan welke locatie's uw voorkeur heeft/hebben. Het is geen garantie dat u daar gaat optreden, maar we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.Let goed op de nummers voor de locaties alvorens u zich inschrijft. De locaties zijn ingedeeld in vier categorieën (dit correspondeert met de nummers voor de locaties). Bij iedere categorie hoort een lijst met aanwezige geluidsfaciliteiten. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u vooraf kijken welke locatie geschikt is voor u. Kijk voor dit overzicht op deze website bij ''Locaties en hun apparatuur" alvorens u zich inschrijft.

 

Inschrijven

Definitief inschrijven kan tot 10 februari 2019! Dan bent u zeker van deelname. U kunt zich hierna nog inschrijven, maar dan is deelname niet meer zeker. Dan kijken we naar de ruimte in het programma.

 

Vragen 

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan vragen we u deze te mailen naar info@dagvandemuziek.nl.

Mocht u een dringende mededeling hebben dan  kunt u contact opnemen met Petra Clowting (voorzitter) 0615507408. Correspondentie kan via het secretariaat: Dries Post, Zwanenbalg 1327, 1788 ZC Julianadorp.

 

Wat gebeurt er na inschrijving?

Na inschijving ontvangt u een bevestiging via de mail.

Wij organiseren voor de Dag van de Muziek twee deelnemersvergaderingen. Wij vragen deelnemers bij beide vergaderingen aanwezig te zijn. Belangrijk is dat er één persoon uit een groep in ieder geval aanwezig is. In de eerste deelnemersvergadering krijgt u algemene informatie over uw deelname. In de tweede deelnemersvergadering krijgt u het concept rooster te zien. Vooraf wordt hier niet over gecorrespondeerd. Tijdens deze tweede deelnemersvergadering maken we dit concept rooster definitief. Dringende wijzigingen voeren we ter plekke, door ruilingen, door. Vandaar het belang van de aanwezigheid van een contactpersoon uit een groep/ aanwezigheid deelnemer. 

 

Wij sturen onze deelnemers twee keer een bericht. Dit is de uitnodiging voor deelnemersvergadering één en twee. Door akkoord te gaan met het reglement, gaat u akkoord met het versturen van deze berichten. 

 

Wij hebben ontzettend veel zin in de Dag van de Muziek en wij hopen hier samen met u weer een groot feest van te maken. Graag tot ziens!