DE DAG VAN DE MUZIEK GAAT NIET DOOR

september 23, 2021

Beste deelnemers, locatiehouders, presentatoren en andere ambassadeurs van de Dag van de Muziek

Helaas hebben wij met het zicht op 9 oktober vandaag de knoop moeten doorhakken om de Dag van de Muziek niet door te laten gaan.

Op dit moment zijn er nog teveel onduidelijkheden in regelgeving en gezien het feit dat het evenement al bijna voor de deur staat is het voor ons niet meer haalbaar te wachten op volledige duidelijkheid. De Dag van de Muziek is een evenement wat plaatsvindt in en om diverse locaties in de binnenstad en op Willemsoord. Op dit moment wordt er door locatiehouders waar wij mee samenwerken nog gewacht op duidelijkheid over hoe de maatregelen moeten worden uitgevoerd. Dat wat normaal onze grote kracht is (die geweldige samenwerking met enthousiaste lokale partijen) wordt nu onze zwakte en dat willen we niet. Daarnaast heeft een groep deelnemers besloten niet mee te doen vanwege de nieuwe regelgeving.

Wij hebben alles uitgezocht wat mogelijk was, gedaan wat we konden, maar helaas is het niet haalbaar. Door het afzeggen van dit mooie evenement houden we ons belangrijkste uitgangspunt in stand: De Dag van de Muziek is er voor IEDEREEN!

Met dat in ons hoofd kijken we uit naar een nieuwe editie van de Dag van de Muziek op  zaterdag 11 juni 2022!

Heel graag tot dan!!

Met muzikale groet, Cees Dito, Wim ter Velde, Micha Voormanns, Dries Post, Sikina Pinchetti, Petra Clowting