Update Dag van de Muziek 2021

juni 2, 2021

Langzamerhand begint het, na een lange en ingrijpende COVID-periode weer mogelijk te worden om evenementen te organiseren. Helaas moesten wij twee edities van de Dag van de Muziek afgelasten, hoewel we vorig jaar nog wel een kleine maar geslaagde online editie konden presenteren.

Wij hebben echter niet stil gezeten. Naast het opzetten van deze nieuwe website hebben wij ook plannen ontwikkeld voor een eenmalige “binnenshuis” versie van de Dag van de Muziek, die we hopen te houden op zaterdag 9 oktober 2021.

Gelukkig hebben wij nog voldoende lokatiehouders bereid gevonden om een programma te kunnen realiseren, ondanks dat de horeca en zware tijd doormaakt. We hopen dat ook de deelnemers genoeg kunnen repeteren om een goed halfuur te kunnen vullen.

Op 9 oktober vinden alle optredens dus binnenshuis plaats, met uitzondering van ruimte in een grote tent in het Julianapark en een overdekt podium naast de Halter Bellevue.

Om goed te kunnen programmeren hebben wij (eenmalig) wat extra flexibiliteit nodig waardoor het dit jaar niet mogelijk is om op een specifieke locatie in te schrijven. Mogelijk laten we ook de clustering van muzieksoorten eenmalig los. Het zou zelfs mogelijk kunnen zijn dat we voor een deelnemer geen plaats beschikbaar hebben. Schrijf dus vroeg in.

9 Oktober wordt dus anders dan anders, maar we willen in ieder geval, geheel volgens onze doelstelling, de helderse amateurmuziek een mogelijkheid bieden op te kunnen treden.

We verwachten van de deelnemers de nodige flexibiliteit, want natuurlijk zijn we ook nog afhankelijk van mogelijke COVID restricties. U mag die flexibiliteit natuurlijk ook van ons verwachten.

Laten we er maar weer eens een mooie Dag van de Muziek van maken en …… in 2022 natuurlijk weer een mooie zonnige buiten uitvoering.