Cor Muurling

Muziek genre: Overig

Ik ben Cor en ben een beginnende amateur van 62 jaar. :)

Speel al heel lang maar pakweg de laatste 10 jaar wat serieuzer en vindt het uitermate leuk om dit te doen en mijzelf elke keer weer te verbeteren. Ik ben lerend en zoekend . Vorig jaar zei al iemand dat ik eens mee moest doen met de “dag van de muziek” en dus bij deze ingeschreven.

Ik heb al eens eerder opgetreden en wel op de fanclub dag van John Denver in 2019 en toen kwamen de restricties ivm corona en toen ging ook mijn restaurant ambities verloren.

Ik ben een soort van singer-songwriter en cover vooral veel van diverse artiesten, zoals John Denver, David Mallet,  Colin Hay, Scorpions, Dreamtheater, Iron Maiden, maar verander ook wel eens de tekst van songs voor mijn eigen of anderen hun situatie.

Ik heb twee songs zelf geschreven.  Een vrij vertaald voor mijn Moeder die nu 90 is en heb daarvoor een liedje van John Denver gebruikt. “My Sweet Lady. en een zelfgeschreven song voor mijn Familie die de wereld aan het rondzeilen is. Leavers cq vertrekkers song.  De muziek is van Colin Hay. en staat op mijn YT site.

Deel deze band