Encore

Muziek genre: Overig
Encore

Het koor Encore is in principe een kerkkoor van de St.Janskerk uit Breezand. Het koor telt is plm. 40 zangers en zangeressen. Veel koorleden hebben ruime koorervaring en we zijn erg blij dat alle partijen goed zijn vertegenwoordigd. Wekelijks repetitie en maandelijks ondersteuning bij kerkdienst, daarnaast huwelijken en uitvaarten. Van toehoorders en uitvaartbegeleiders horen we vaak terug dat onze ondersteuning de diensten heel uniek maakt.

De dirigente is Yvonne Kapiteijn en zij heeft ook ruime ervaring in het dirigeren. Johan Wijnker weet uit twee keyboards een heel orkest te laten klinken! Met die muzikale (lege)leiding kunnen we naast mismuziek van Mozart, ook moderne hedendaagse popsongs laten horen; het zijn vaak de songs met een boodschap die bij een kerkdienst toepasselijk kunnen zijn.

Bekend zijn we ook door onze zomer- of kerstconcerten en het recente hoogtepunt was op 1 april de muzikale ondersteuning bij The Power of The Passion. De St.Janskerk was daarin door prachtige lichteffecten, muziek, vertellers, gastartiesten en dans veranderd in een schouwburg! 450 toeschouwers hebben dit vol bewondering kunnen meemaken!

Deel deze band