Track One

Muziek genre: Overig
Track One

De formatie Track One heeft zijn oorsprong in Den Helder. De naam Track One is ontleend aan het Perron 1 van Den Helder CS, waar Track One Studios onderdak biedt aan onder meer deze gedreven 5-koppige band. De leden hebben hun sporen door de jaren heen verdiend op uiteenlopend muzikaal gebied.

Veelal zichzelf geschoold en sommigen bijgeschaafd op de Poprock school in Alkmaar, of zelfs met klassiek. Hun diversiteit brengt hen samen in een gevarieerde Pop- en Rocksfeer, van Beatles tot Brainbox en van Guns N’ Roses tot Black Crowes. Maar ook het Nederlandse lied van bijv. Van Dikhout en The Scene schuwen ze zeker niet. In de huidige samenstelling debuteren ze op 3 juni. Jullie gaan in de toekomst vast meer horen van deze muzikanten. Zij zijn er klaar voor! Stappen jullie ook op bij Track One…? Er is geen conducteur, dus de rit is gratis. 😊

Op de foto vlnr: Ed Frinks: drums; Michel van Schaijk: toetsen en zang; Rob Frinks: slag/sologitaar en zang; Jon Sluiter: slaggitaar en zang; Geert Buurman: bas en zang.

Deel deze band